Persoonlijk contact en duidelijke communicatie

Waarom kiezen voor Masters in Vitaliteit?

De keuze in arbodiensten is groot en allemaal doen ze hun best om werknemers en werkgevers goed te adviseren. Waarom zou u dan toch kiezen voor Masters in Vitaliteit?

 1. Persoonlijk contact

  Masters in Vitaliteit is een platte organisatie met korte lijnen en dat merkt u in de samenwerking. U heeft altijd persoonlijk contact met een van de directieleden. Uw vaste aanspreekpunt is beslissingsbevoegd en kan zo nodig tijdens een overleg bindende nieuwe afspraken met u maken. Als u belt, krijgt u altijd een van ons aan de telefoon.

 2. Kleine platte organisatie met korte lijnen

  Groei is voor ons geen doel op zich. Door de organisatie bewust compact te houden, zijn we flexibel en kunnen we u snel helpen. We streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten. Het langetermijnbelang gaat dan ook voor het belang op korte termijn.

  Dat is in lijn met het doel van onze dienstverlening: samen met de klant bereiken dat deze zelf ‘Master in Vitaliteit’ wordt en zijn medewerkers daadwerkelijk zelfregie voeren, waarbij het accent steeds meer komt te liggen op preventie in plaats van op verzuim.

 3. Voldoende bedrijfsartsen

  Wanneer we de samenwerking met u aangaan, dan kunnen we ook daadwerkelijk de benodigde (bedrijfs)artsencapaciteit leveren. Wij hebben de beschikking over meerdere geregistreerde bedrijfsartsen en artsen in opleiding tot bedrijfsarts. Naast een gecertifieerde arbodienst is Masters in Vitaliteit namelijk ook gecertificeerd als opleidingsinstelling voor bedrijfsartsen. Hierdoor hebben we voldoende aanwas van kundige en betrokken artsen en bent u altijd zeker van een eigen bedrijfsarts.

 4. Gecertificeerde arbodienst met specifieke kennis

  Masters in Vitaliteit heeft een brede ervaring in de arbodienstverlening, en specifieke kennis van de zorg- en onderwijssector. Zowel de medewerkers als het directieteam beschikken over jarenlange ervaring in deze beide branches en zijn dus goed op de hoogte van de specifieke problematiek die hier speelt. Onze missie en visie is echter ook goed toepasbaar binnen andere sectoren. Naast klanten in de zorg- en onderwijssector heeft Masters in Vitaliteit ook klanten in andere sectoren.

 5. We doen wat we beloven

  Ons motto is: ‘wat je afspreekt, moet je ook waarmaken’. Wij maken geen afspraken die we niet kunnen nakomen. Transparantie, oprechtheid en eerlijkheid zijn de kernwaarden van Masters in Vitaliteit.

  Nieuwsgierig geworden?

  Neem contact op met Niels Hoette, algemeen directeur n.hoette@mastersinvitaliteit.nl of bel 085-130 92 18 voor een vrijblijvend gesprek.